L-Rider 4S Lavatube

Ofertele pentru produsul

Descrierea produsului
Kit Lavatube L-Rider 4S. Dispune de posibilitatea de a verifica rezistența atomizorului. Culori disponibile: negru mat cauciucat . Corpul Lavatube 4.0 are urmatoarele dimensiuni: -          Lungime: 130 mm -          Diametru: 22 mm. Contine: - corp EpicStorm Lambo 4S negru (tot corpul este dintr-o bucata - turnat); - 2 acumulatori 18650 de cate 2200 mAh L-Rider; - incarcator cu 1 slot; - 1  atomizor voltaj mare - 3.0 ohmi; - mustiuc picurare; - penar.   Funcții:
  • Functie de verificare a rezistenței atomizorului;
  • Tensiune variabilă de la 3,0V la 6.0V ajustabila în trepte de câte 0.1V
  • conexiune ego, 510 .
  • Se potrivește toate atomizoarele/ cartomizoarele 510, CE4, ego, etc;
  • poate utiliza atomizoare cu rezistente de la 1.0 ohm la 5.0 ohmi;
  • Dispune de posibilitatea de a verifica tensiunea acumulatorului;
  • Design si tehnologie originala L-rider
Aceasta baterie nou proiectată poate suporta chiar și maximum 9 Amperi curent de iesire. Cum verificati valoarea rezistentei atomizorului: - apasati scurt si concomitent butonul Power si unul dintre butoanele "+" sau "-" de 5 ori si pe display va aparea valoarea rezistentei atomizorului montat pe Lavatube 4S.   Sistemul de siguranță:

- Protectie la inversarea acumulatorului - Protecție la curent  peste limita admisa - Protecție Scurtcircuit / atomizor - Avertizare in caz de intrare curent de  joasă tensiune - Orificiu de aerisire pentru evacuarea gazelor   Acest corp Lavatube este prevazut cu sistem 5 click protectie - dupa ce montati bateria apasati butonul Power, aflat sub butoanele "+" si "-", de 5 ori in interval de 2 secunde pentru a porni/opri bateria. Detalii produs: Marca: L-Rider Model: EpicStorm Lambo v. 4S Finisaj: Negru mat cauciucat Certificat: CE, RoHS, UL, UN38.3, Baterie: 18650 Tensiune: 3.0 - 6.0 volţi Conexiune: 510 si ego (nu mai e nevoie de adaptor)   Caracteristici: Tensiune reglabila - reglezi tensiunea dupa gusturile tale - de la 3V la 6V, în trepte de 0.1v

Ecran LCD - utilizat pentru a afişa setarea de tensiune curenta , starea de incarcare a acumulatorului si a  verifica rezistența atomizorului;

Conector 510 cu suport EGO - vă oferă acces la majoritatea cartomizoarelor si atomizoarelor de la furnizorul ales de dvs.

Ieşire regulata de curent - păstrează aceeaşi tensiune , indiferent de cat de încărcata este bateria. Pe masura ce bateria se consuma, aparatul va menţine tensiunea constanta oferindu-vă o experienţă de vaping consistent până când este momentul sa puneti un acumulator nou (incarcat).

Protecţia la supraîncălzire accidentală - Dacă butonul de activare este ţinut apăsat pentru mai mult de 10 secunde, aparatul va opri furnizarea de curent până când butonul este eliberat. Acest lucru vă va feri de neplaceri dacă activaţi accidental aparatul în buzunar. Noi vă recomandăm să închideţi unitatea cu ajutorul butonului Power (On / Off) inainte de a-l pune în buzunar, deşi a uita este omenesc.

Protecţie la scurt circuit - unitatea poate detecta un cartomizor / pulverizator/ atomizor care are o rezistenţă ce este prea mica pentru setarea tensiunii de curent (pentru ca va atrage mai multi amperi şi va genera prea multi waţi ). Când se produce aceasta, tensiunea va fi resetata la 3,7 volţi pentru a proteja toate componentele (şi pe tine). Dacă unitatea detectează că cartomizorul / pulverizatorul este scurtcircuitat atunci se va opri alimentarea cu curent a aparatului.

Protecţia la inversarea bateriei - acest lucru va vă proteja atat pe dvs. cat şi dispozitivul în situaţia în care bateria este instalata incorect.
Monitorizarea Bateriei /Protecţia la supra-descarcare - aparatul va monitoriza tensiunea bateriei şi se va opri în mod automat atunci când tensiunea bateriei atinge un nivel de circa 3,3 volţi. Acest lucru va tine de supra-descărcare bateriilor, care va scurta durata de viaţă a acestora şi, eventual, le va deteriora.

Contor pentru tensiunea bateriei - lavatube are un contor de tensiune incorporat, pur şi simplu apăsaţi butonul de alimentare roşu de 7 ori şi se va afişa tensiunea bateriei pentru câteva secunde. În acest fel puteţi monitoriza puterea rămasă în baterie înainte ca aceasta sa trebuiasca să fie reîncărcată. Ecranul LCD va clipi atunci când bateria trebuie reîncărcată şi va opri alimentarea aparatului.

Protecţia curent - Unitatea este proiectata pentru a monitoriza nivelul curentului şi se va închide automat în cazul în care detectează orice exces, condiţii de curent (mai mare de 2,5 amperi).

Orificiu de aerisire - situat în partea de jos a unităţii - toate bateriile litiu-ion au potenţial pentru comportament "imprevizibil". Orificiul de aerisire este o marja in plus de siguranţă în cazul în care se intampla ceva cu bateria instalată.

Simplu de operat:

Buton Power (On / Off) - Ţineţi butonul apăsat timp de 5 secunde pentru a porni aparatul, ţineţi apăsat butonul din nou, timp de 5 secunde pentru a opri aparatul.

Butonul "+". Apăsaţi acest buton pentru a creşte tensiunea cu 0.1 V (între 3 V şi 6 volţi). Când încercaţi să treceti mai sus de 6 V, unitatea trece automat la 3 volţi.

Butonul "-". Apăsaţi acest buton pentru a reduce tensiunea cu 0.1 V (între 3 V şi 6 volţi). Când încercaţi să treceti mai jos de 3 V, aparatul automat se duce la 6 volţi.

Butoanele "+" si "-" impreună - Apăsaţi şi ţineţi apăsat ambele butoane pentru cinci secunde pentru a bloca dispozitivul la setarea de tensiune a curentului pe care o aveti in momentul respectiv pe afisaj.
Denumiri similare la Tigara electronica L-Rider 4S Lavatube: L Rider 4 S Lavatube, LRider4SLavatube, L Rider 4S Lavatube, L-Rider4SLavatube
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^